Lidmaatschap | Klantenervaringen | Tarieven | Contact

Counsellingpraktijk Nieuwegein

Bewust van onbewust

Praktijk voor Counselling/Coaching/Kindercoaching, Mental-X, Hypnotherapie, Psycho-analytischeTherapie.

Over Leomiek Rijkenberg

leomiek rijkenberg

Analytisch Therapeut, Counsellor,Mental coach, Trainer PMA coach, Hypnotherapeut, EMDR Practitioner, Kindercoach, Vertrouwenspersoon O O en I. Masseuse en Helderziend Transmedium bekend van het Zesde Zintuig /ZZPD

Na jaren gewerkt te hebben binnen de kinderopvang en de farmacie ben ik overgestapt naar de psychologie. In 2006 ben ik afgestudeerd en een eigen praktijk gestart genaamd Counsellingpraktijk Nieuwegein. In 2008 heb ik in U.S.A. Florida een specialisatie gevolgd PMA-C om behandelingen te kunnen en mogen uitvoeren om met name psychosomatische klachten bij mensen weg te nemen. In 2009 heb ik mijn opleiding tot Hypnotherapeut afgerond. In 2010 kwam daar EMDR practitioner en de klinische psycho- pathologie bij. 15 maart 2011 afgestudeerd KinderCoach. Tot slot 2013 Gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit (LVV) Uiteraard volg ik regelmatig bijscholingen en voldoe ik aan alle benodigde kwaliteitseisen.

Masseuse

In 2010/2011 heb ik verschillende massage opleidingen gevolgd. Door de uitbreiding hiervan binnen dit praktijk onderdeel heb ik die een eigen naam en website gegeven Massage4Health. waarbinnen ik meerdere massages uitvoer. Dit zijn zowel standaard als gespecialiseerde spirituele massages u kunt hier meer over lezen door de desbetreffende link aan te klikken. www.massage4health.nl

Helderziend Transmedium

Toen ik amper vier jaar oud was, bleek ik anders te zijn dan mijn klasgenootjes op de kleuterschool. Onbewust en al vroeg in mijn leven werd ik geconfronteerd met mijn gave. Mijn eerste paranormale ervaringen deden zich toen al voor in en om begraafplaatsen alwaar ik kleine opdrachtjes uitvoerde van de overleden personen. Een plek waar ik me, zo klein als ik was, happy voelde en voelde dat ik daar "nodig" was.

Tijdens mijn pubertijd werd ik mezelf er echt van bewust dat ik over gaven beschikte. Ik begon dingen te beschrijven en te benoemen die in de toekomst lagen en nam entiteiten waar. Vanaf dat moment werden mij regelmatig dingen aangeboden als beelden, geluiden en gevoelens. Spontaan, maar ook na het betasten van voorwerpen of foto's. Dat noemt men psychometrie. Na het doormaken van mijn bijna dood ervaring is mijn gave nog meer toegenomen.

Mijn deelname aan het populaire programma Het Zesde Zintuig, en ZZPD heeft mij een aanvulling gebracht als Transmedium. Daarin bieden zoals je in de uitzendingen kunt zien, de overleden personen zich spontaan bij mij aan, waarna ik "opdracht" krijg iets voor hen te zeggen, te schrijven of over te brengen. Op www.leomiek.nl kunt u alle uitzendingen van het programma Het Zesde Zintuig van mij bekijken. Dit heb ik altijd ervaren als iets moois en accepteer en geniet van hetgeen mij toebedeeld is om anderen mee te helpen. Door gebruik te maken van mijn sterk ontwikkelde gavee kan ik mijn cliƫnten binnen welke discipline dan ook beter aanvoelen en begrijpen en zo sneller tot oplossingen komen. Deze combi functie is een gevoel van thuiskomen en blijkt heel effectief te zijn.